Snart hemresa

Sitter och fikar på UBC just nu medan det småregnar ute. Vi var ju hit i december men vi kände att vi ville tillbaka och kunna spendera mer tid med att spana in alla byggnader. Flera av dom har vi ju diskuterat på föreläsningar om hur dom ibland är designade för att förhindra protester och samlingar av grupper.

image

Alla bilder är på kameran men jag tog en på tåget imorse när vi åkte mot busshållplatsen.

Imorgon ska vi mest ta det lugnt, Sara har lyckats bestämma att vi ska ta sovmorgon. Efter det blir det brunch på något café. Och då Sara ska skypa med sin familj då så gör jag också det. Kanske lite onödigt då vi kommer hem bara ett par dagar senare, men det är alltid uppskattat att prata med lilla kissekatten där hemma.
Efter det ska vi strosa omkring inne i stan ett tag innan vi går ut och äter någon valborgs middag. Det känns lite bittert att missa valborg men tydligen händer det ändå inget där hemma utan familjen skulle bara sitta hemma med respektive katter.

Vi får väll se om jag orkar skriva igen innan jag far hem, kanske på flygplatsen då dom har internet, till skillnad mot hotellet…

Leave a comment